Τρίτη, Μαΐου 15, 2007

We interrupt this silence

Μιας και δεν έχω γράψει τίποτα για 4 μήνες, είπα να το κάνω σήμερα που πεθαίνω στη δουλειά. Γιατί ποτέ μην κάνεις σήμερα, αυτό που μπορείς να αναβάλεις για αύριο.

Θέμα, το καλύτερο μπλογκ που διαβάζω (η αποκάλυψη μετά).

Χθες το απόγευμα αποφάσισα να ακολουθήσω ενδιαφέροντες συνδέσμους στη wikipedia. Αγαπημένο χόμπι αρκετών, κυρίως γιατί δεν ξέρεις που θα καταλήξεις. Αφορμή, αυτό:

Ανακαλύπτοντας τι είναι ο νόμος του Goodwin άρχισα να σκέφτομαι σε πόσες συζητήσεις σε μπλογκς τον είχα δει να εφαρμόζεται. Νομίζω σε όλες. Μάλλον από εδώ και πέρα θα τον επικαλούμαι . Στη συνέχεια ανακάλυψα τι είναι ο Grammar Nazi, (όλο και κάπιος από εσάς θα είναι), το επιχείρημα ad hitlerum, και μέσα άπο έναν λαβύρινθο από σελίδες κατέληξα στη σφαγή της Σρεμπρένιτσα. "Ώπα, κάτι διάβαζα γι'αυτό προχθές στο καλύτερο μπλογκ που διαβάζω". Ναι, όντως κάτι διάβαζα, και οτιδήποτε συνδιάζει εθνοκάθαρση και τον Τάκη Μίχα (αν και δυστυχώς με τον δεύτερο να μην είναι παραλήπτης της πρώτης) δεν μπορεί να είναι κακό. Μάλιστα δεν ήταν κακό, ήταν πολύ καλό, ακίνδυνο με την ίδια έννοια που το ομώνυμο ψάρι είναι ακίνδυνο μέσα στην ανεμώνη του.

(Ξέρει άραγε ο ιδιοκτήτης, ότι ξεπέρασε το ψάρι στο γουγλ, όχι μόνο στην θέση που παίρνει στην αναζήτηση, αλλά και ως η σελίδα που εμφανίζεται αν γράψετε akindynos στις διευθύνσεις στο firefox; Αναλογίζεται, ότι είναι πιο αναζητούμενος (μη βαράτε) από το Νέμο;. Είναι μεγάλη ευθύνη, όπως και να το δεις)


Ευχαριστώ για τα ωραία άρθρα

1 σχόλιο:

akindynos είπε...

Χρειάστηκε πολλή ομαδική δουλειά για να πετύχουμε αυτό το ωραίο αποτέλεσμα. Δυστυχώς η υπόλοιπη ομάδα δεν μπορούσε να παραστεί (σκάστε και κολυμπάτε) κι έτσι θα παραλάνω εγώ, ένας ταπεινός και μετριόφρων στρατιώτης, το βραβείο.

Αγγαρεία κάνω, ποινή εκτίω, δεν θα φωτογραφηθεί κι άλλος δίπα μου. Πόζα [τσάφ] άλλη πόζα [τσαφ, τσαφ, τσαφ] (ήταν η καλή μου, γι' αυτό).